dilluns, 8 de novembre del 2010

Gais i lesbianes contra el Papa


És de sobres coneguda la posició oficial de l'església catòlica davant dels homes i dones homosexuals: els incomprèn, els qualifica de desviats, els nega el dret a ser lliurement el que són, els condemna. Els condemna en aquesta vida i, m'imagino, que encara més en l'altra (suposant que n'hi hagi una altra). No és gens estrany, doncs, que alguns membres d'aquest col·lectiu organitzessin un acte de protesta aprofitant la visita d'ahir a Barcelona del cap d'aquesta església, Benet XVI, el Papa de Roma.
Diuen les cròniques que un centenar de gais i lesbianes es van trobar davant del Museu Diocesà per morrejar-se en el moment en què el Sant Pare hi passava pel davant. No sabem (les cròniques no ho diuen) si Benet XVI va mirar cap al museu en aquell precís instant, ni si va veure l'humit espectacle que tendrament se li oferia. Tampoc diuen, en cas que ho hagués fet, si per una lògica associació d'idees (el sexe és un fet natural, però aliè al Sant Pare, com tothom sap), a Ratzinger li van venir a la memòria els casos de pederàstia en què s'han vist implicats centenars de capellans catòlics arreu del món. Capellans sens dubte desviats que tenien relacions sexuals amb menors d'edat, ministres de Déu que no mereixen cap mena de comprensió ni de perdó en aquesta vida. I vull pensar que en l'altra menys, naturalment.

     

2 comentaris:

  1. No sé si ja has pogut veure imatges d'aquesta trobada de gais i lesbianes, davant del Museu Diocesà. La cronica és en alemany, però tu segur que ho entens.
    http://www.sueddeutsche.de/video/8188.html

    D'església, en parlem quan vulguis però no aquí. Per respecte a algú no m'agrada gaire fer-ho públicament.

    ResponElimina
  2. Me les miraré, les imatges, però en el fons només són l'anècdota del dia. El més greu de tot plegat és la poca contundència que ha demostrat el Sant Pare amb els pederastes que té a casa seva. És indignant. Si jo fos catòlic, em cauria la cara de vergonya.

    ResponElimina

Digues-hi la teva